Planta care elimină mirosul de țigară din casă. Cum se numește aceasta

2 minute de citit
- Publicitate -

Această plantă minune te poate ajuta să scapi de mirosul de țigară din casă.

Pentru majoritatea oamenilor, în special pentru nefumători, mirosul țigărilor este insuportabil, pe lângă că acesta poate afecta și sănătatea. Studiile au arătat de-a lungul timpului că persoanele nefumătoare sunt predispuse mai rapid la îmbolnăvire, dar din fericire există plante care pot absorbi mirosul și toxinele de țigară din încăpere.

Specialiștii au venit în ajutorul nostru, descoperind de-a lungul timpului o plantă rară care are capacitatea de a elimina fumul de țigară care, fiind foarte puternic se imprimă foarte ușor în încăperi.

Dacă te confrunți cu mirosul de țigară în locuință trebuie neapărat să-ți cumperi o plantă șarpe, dacă nu dispui de ea. Frunzele ei verzi, alungite și ascuțite la vârfuri absorb rapid mirosul de țigară și chiar toxinele lăsate în urmă de acesta.

Planta șarpe își are originea în Africa de Vest, iar multe persoane o cumpără pentru a crea un decor frumos în apartament, puține având habar despre proprietățile sale. Planta șarpe are nevoie de lumină natură pentru a se păstra vie, așa că amplasează la fereastră sau cât mai aproape de un astfel de spațiu.

Totodată, planta șarpe mai este cunoscută și ca ”Sansevieria” și ajută și la un somn mai bun. În timp ce dormim, ea elimină cea mai mare cantitate de oxigen. Dacă te vei trezi a doua zi mai odihnit, va fi și datorită plantei șarpe.

Pe lângă lumină naturală, fii atent/ă ca planta șarpe să aibă tot timpul solul umed. Oferă-i apă o dată la două, trei zile și vei observa cât de rapid crește și că nu se va ofili. Din când în când, poate îi mai schimbi și solul, căci și acesta suferă modificări.

Sursa: fanatik.ro

 

 

 

- Publicitate -
TAGGED: , , ,
Share this Article
Sari la conținut