Mircea Cirț a fost exclus din PNL

2 minute de citit
- Publicitate -
După ce organizația PNL Baia Mare prin vocea președintelui Călin Bota a propus si validat excluderea din partid a lui Cirț Mircea, a venit răndul organizației județene să se pronunțe.
”Am validat astăzi decizia Biroului Politic Județean al PNL Maramureş cu privire la excluderea lui Cirț Mircea din organizația noastră. Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă din partea domniei sale au prejudiciat major obiectivele pe care noi ni le-am asumat în fața oamenilor.
Toate acestea au dus la situația regretabilă din acest moment.
La PNL Maramureș suntem o echipă, de la președinte, parlamentari, primari, aleși locali, județeni, membri simpli sau cu funcții de conducere, simpatizanți și voluntari, seniori și tineri.
Ne-am asumat înaintea maramureșenilor un plan concret de dezvoltare al județului nostru, implicit al municipiului Baia Mare.
Tot ceea ce facem în acest sens de câțiva ani a generat multe investiții așteptate și necesare. Și mai avem multe de împlinit! De aceea este important ca fiecare din echipa noastră să respecte întocmai, fără derapaje, planul asumat pentru oamenii din acest ținut binecuvântat”, a declarat Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.
Cirț Mircea este în acest moment una din variantele PSD Maramureș pentru o candidatură la primăria muncipiului Baia Mare. Dacă nu se materializează această posibilitate, probabil va candida din partea partidului Verticala Nouă.
Vă reamintim faptul că în data de 23 noiembrie 2023, Partidului Verticala Nouă i-a fost acordată personalitate juridică și prin decizia magistratului Tribunalului București și a fost înscris în Registrul partidelor politice.
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut