Locul trei în turneul de la Zalău

2 minute de citit
- Publicitate -

În aceste zile Sala Sporturilor din Municipiul Zalău a găzduit unul dintre cele mai consacrate turnee de volei masculin din România.

Alături de formația gazdă Sport Club Municipal Zalău, la startului turneului au mai fost prezente alte cinci prim divizionare: Clubul Sportiv Știința Explorări Baia Mare, C.S. Unirea Dej, Clubul Sportiv Universitatea Cluj, Sport Club Municipal Universitatea Craiova, respectiv Clubul Sportiv Corona Brașov.

Voleibaliștii băimăreni conduși de cel mai longeviv cuplu de antrenori de pe prima scenă (Marius Botea – Sorin Pop) au debutat în prima zi cu o victorie 3-2 (25-23, 24-26, 25-21, 25-27, 15-8) în fața formației Sport Club Municipal Universitatea Craiova (medaliată cu bronz în ediția anterioară, câștigătoare a Cupei României și calificată pentru Cupa CEV).

Surprinzător în meciul doi, studenții băimăreni au pierdut în fața nou promovatei C.S.M. Corona Brașov cu scorul de 0-3 (20-25, 18-25, 18-25).

A urmat meciul trei cu C.S. Unirea Dej (formație care a încheiat stagiunea trecută pe poziția a noua a clasamentului), un duel între două rivale încheiat cu succesul băieților noștri scor 3-1 (17-25, 25-22, 25-20, 25-20).

Cu două victorii și o înfrângere, Știința Explorări Baia Mare a încheiat turneul de la Zalău pe poziția a treia a clasamentului, urmând ca în week-end-ul care urmează Sala Polivalentă Lascăr Pană să găzduiască tradiționala Cupa Explorări (de departe cel mai longeviv turneu de volei masculin din România), turneu la care până în momentul de față și-au anunțat prezența cele două prim divizionare: C.S. Universitatea Cluj și C.S. Unirea Dej.

Alin BOŢIOC

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut