Lada cu zestre: Vama Veche – Undeva prin vamă

2 minute de citit
- Publicitate -

Îmi place Vama Veche în ambele variante. Și localitatea de la malul mării și formația. Îmi plăcea și pe vremuri când mergeam cu Hădean și 95 % din oameni făceau nudism, îmi place și acum când locul de lângă Cherhana și Plaja de Carte încă păstrează farmecul de altădată.

Despre Vamă aș putea să spun multe, de la covrigii mâncați pe bordură, până la răsăriturile fabuloase, de la epava dinspre bulgari până la crâșmele din care 24 de ore se auzea muzică rock.

Cu trupa Vama Veche am o relație specială. Eram la Radio Contact când au venit prima dată în Baia Mare pentru un concert. A fost fain, incredibil chiar. Am făcut cunoștință cu trupa, am băut o cafea la Fodo, am socializat și am rămas prieteni. Eram încântat când îi întâlneam, chiar am fost la multe concerte avute prin alte orașe.

Ascultătorii mei de la radio zâmbesc acum, cred că nu era emisiune să nu pun Vama Veche. Măcar o piesă. Sunt multe care îmi plac, dar parcă ”Undeva prin Vamă”  descrie o stare care aduce aminte de vremurile în care lumea era mai puțin preocupată de modernism și punea accent pe simț. Părerea mea.

Dan Cristian COARDĂ

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut