În Baia Mare are loc primul turneu de Catan

2 minute de citit
- Publicitate -

În ultimii ani, Catanul a devenit unul dintre cele mai jucate și apreciate board game-uri din România, fapt pentru care s-au organizat competiții naționale și chiar internaționale. Pentru prima dată, Baia Mare găzduiește un astfel de turneu de Catan.

CATAN este numita insula pe care tu si prietenii tai ati descoperit-o. Sunteti primii locuitori. Sunt construite asezari, apoi drumuri. Materiile prime (resursele) ajung de la sate la orase prin intermediul comertului. Uneori exista lut din abundenta, alteori minereu. Schimburile de resurse deschid noi posibilitati pentru tine si pentru ceilalti colonisti. In curand va fi aglomeratie pe insula – competitia pentru terenuri, materii prime si putere incepe. In final este clar – va ramane doar un conducator al insulei  CATAN.

A fost inventat de Klaus Teuber si este cel mai popular joc de  societate al ultimilor 15 ani, atragand milioane de fani  din intreaga  lume.

  • data și ora: 21 februarie 2024, ora 17:00
  • locația: Strada Culturii, Numărul 5 (în incinta sediului Universității de Vest Vasile Goldiș)
  • taxă de participare: 10 lei
  • cum mă înscriu? – prin completarea următorului formular până în data de 18 februarie 2023, ora: 23:59
  • https://forms.gle/AxRdowkMHRuV5VYk7
  • care sunt premiile: câștigătorul turneului va obține un Big Box Catan + alte premii surpriză
  • răcoritoarele și ceva de ronțăit este asigurat de organizatori

Dacă vrei să-ți exersezi strategia, atitudinile de negociere și arta manipulării, te invităm într-un cadrul în care să te joci și distrezi cu alți pasionați de Catan.

Cine sunt organizatorii: 3 tineri cu inițiativă, pasionați de Catan, membri ai Asociației Pentru Dezvoltarea Maramureșului.

Pentru informații suplimentare poți apela: 0752 499 580 sau 0743 918 717

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut