Guns N’ Roses concertează în România

2 minute de citit
- Publicitate -

Legendara trupă, Guns N’ Roses va concerta în România în 2023. Cu toate că rockerii nu sunt pentru prima oară în țara noastră, concertul va fi o premieră, de vreme ce va fi susținut în formula originală a formației.

Concertul va avea loc în data de 16 iulie, în București, pe Arena Națională și îi va aduce în fața fanilor, pentru prima oară, după mulți ani, pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan.

De unde iei bilete pentru concertul-eveniment susținut de Guns N’ Roses

Biletele vor putea fi achiziționate de pe site-urile gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, dar și din rețelele iaBilet și Entertix începănd cu ziua de vinery, 24 februarie de la ora 10.00

Va exista, de asemenea, un early presale, care va începe miercuri, la ora 10:00.

În cadrul categoriilor de bilete vei putea găsi pachete VIP, premium, acces la barul VIP, dar și merchandise original Guns N’ Roses, pentru colecția ta

Revenind la marea reuniune, Axl, Slash și Duff cântă împreună pentru prima dată din anul 1993, când au susținut turneul Use Your Illusion, care a cuprins aproximativ 175 de concerte, desfășurat pe toate continentele, devenind unul dintre cele mai profitabile turnee din toate timpurile.

Turneul în fapt va debuta în ziua de 5 iunie, la Tel Aviv, după care va trece prin Europa, totul ca, în data de 16 iulie, să poposească și la noi în țară.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut