Fotbal Old-boys. In memoriam Octavian Cioltea

2 minute de citit
- Publicitate -

FC Prietenia Baia Mare – Someșul Jibou 3-6 (1-4)

Stadionul orășenesc din Baia Sprie a fost gazdă bună pentru partida dintre băieții Prieteniei și amicii de la Jibou. Întâlnirea a fost organizată în memoria celui care a fost Octavian Cioltea, sufletul și mintea FC Prietenia Baia Mare… cele două reprize fotbalistice și a treia sub forma unei agape emoționante ne-a făcut să etichetăm evenimentul ca și o reușită.
Someșul Jibou: Portar Noțigan Adrian, Adi Briglezan, Roja Ciprian, Pașcalău Vlad, Iacob Sorin, Molnar Mihai,Tiberiu Apai, Dobrinean Claudiu, Pașca Ciprian, Mureșan Cristian, Briglezan Petrut, Pocol Vasile, Rică Pop, Briglezan Lucian. Au marcat: Pașca Ciprian 2, Apai Tiberiu 2, Mureșan Cristian 2.
FC Prietenia: portari Petre Koniycska și Radu Constantin. Jucători de câmp: Lazăr Dan, Radu Bogdan, Gîta Dan, Osianu Călin, Mădăras Mădălin, Alin Petrovan (cpt.), Erno Koniycska, Ruscal Cristian, Gherghel Florin, Zorel Rus, Adrian Bogdan, Sarca Ștefan, Fodor Lucian, Mekker Iosif, Dinu Sălișcan, Iosif Beko, Piroska Attila, Opriș Florin. Marcatori: Adrian Bogdan (2) și Zorel Rus.
Arbitri: Andreicuț Vasile (centru), Daiana Lung, Ileana Zubascu.
La repriza a treia au fost momente emoționante. Au fost oferite diplome pentru brigada de arbitri și o plachetă memorială oaspeților… S-a ținut un moment de reculegere în memoria tuturor celor care au făcut parte din marea familie FC Prietenia, mai ales a celui care a fost Octavian Cioltea. “Am cântat imnul clubului cu gândul la Tavi Cioltea… Cunoscutul artist și realizator de emisiuni TV, Andrei Bencze, ne-a făcut să plângem când a început numărul lui. Îi mulțumim mult!”, ne-a spus Florin Opriș, președintele FC Prietenia.
A urmat cântecul „enigmatici și cuminți”, urmat de Diana Borodi, care a cântat piesele consacrate la băieții de la FC Prietenia. Momentele artistice i-a umplut de emoție pe băieți și i-a scos la dans. Seara s-a încheiat cu un solo la ceteră…. Giulia Ferenț… Superb…
La mulți ani, FC Prietenia Baia Mare!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut