Florin Chilian, concert de ZECE la Lavanda Land din Ardud

2 minute de citit
- Publicitate -

Florin Chilian a susținut un concert extraordinar în lanul de LAVANDĂ al Dianei din localitatea Ardud.

În 18 Iunie, la ARDUD s-a desfăşurat un eveniment unic în peisajul ‘pop-culture’ sătmărean, un eveniment dedicat lavandei, “planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are”, transmit reprezentanţii Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” Ardud.

Aflat la a treia ediție, evenimentul a avut loc într-o locație inedită, în lanul de LAVANDĂ a Dianei Freind care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag şi a fost organizat de familia acesteia în parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea.

„Astăzi am fost în lanul de lavandă al familiei Freind, o familie harnică (așa cum sunt multe în Ardud), o familie care a transformat pasiunea într-o mică afacere locală. Aici m-am întâlnit cu mulți dintre producătorii noștri locali care au oferit sutelor de iubitori de natură veniți pe dealul mov din ARDUD VII, delicioasele noastre produse.
Evenimentul din acest weekend a fost unic în județul nostru și mă bucur să pot sprijini, alături de colegii mei, inițiativele locale benefice pentru comunitate, așa cum întotdeuna am făcut-o.
Cred în puterea exemplului pozitiv și îi încurajez și pe alții să vină cu idei creative care pot contribui la dezvoltarea noastră socială și nu numai”, a declarat primarul oraşului Ardud, Ovidiu Marius Duma.

Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori (photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principala a fost un concertul susținut de artistul Florin Chilian care a întregit atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.

MaramuresOnline.ro

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut