Elevii Liceului Teoretic ,,Bogdan-Vodă”din Vișeu de Sus prezenți la faza judeteană de șah

1 minute de citit
- Publicitate -

La Moisei s-a desfășurat ONSS ȘAH, faza județeană, la nivel liceal, gimnazial și primar, în 23 martie la Școala Gimnazială Dragoș Vodă.

La faza județeană, s-au calificat elevii Liceului Teoretic ,,Bogdan-Vodă”din Vișeu de Sus -Solomon Marcus Rad, Gabriel Cristian Buda, Cosmin Rus, Darius Alexandru Ciuban, Vasile Benzar, Ionela Bumbar, Amalia Denisa Tăut, Monica Aura Tomulea.

Aceștia au fost îndrumați de domnii profesori de educație fizică și sport- Vasile Sechel și Grigore Coman, de la liceul sus-menționat.

La ora 10.00 a început competiția, la care s-au calificat 88 de elevi.Aceasta a reunit pasionații din sportul minții, pregătiți să-și etaleze calitățile.

La finalul competiției, elevul Solomon Marcus Rad a obținut locul al ll-lea pe județul Maramureș, elevul Gabriel Cristian Buda și eleva Ionela Bumbar au obținut mențiune, ei fiind îndrumați de domnul profesor Vasile Sechel.

Felicitări tuturor pentru calificarea județeană și pentru întregul efort susținut în exersarea ,,sportului minții” la nivel județean!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut