Croazieră de trei ani în jurul lumii! Unii oameni aleg să își vândă toate bunurile pentru a se înscrie

2 minute de citit
- Publicitate -

Life at Sea Cruises – care urmează să plece în noiembrie pentru o croazieră de trei ani în jurul lumii – consideră că oamenii sunt atât de entuziasmați de ideea de a naviga în jurul lumii fără oprire, încât vor continua călătoria la nesfârșit.

Ceea ce o face „croaziera care nu se termină niciodată”, scrie CNN.

Ideea a apărut după ce firma a răspuns întrebărilor de la potențiali clienți care au fost încântați de ideea croazierei, dar nu au putut rezerva un loc, a declarat Kendra Holmes, CEO al Miray Cruises – care deține și operează Life at Sea – pentru CNN.

Persoanele fizice vor trebui în continuare să se înscrie pentru trei ani – dar acum pot începe în orice moment al itinerarului, devenind o croazieră de trei ani, mai degrabă decât una fixă.

Pentru a atrage clienții care doresc să rămână, vasul de croazieră va continua către noi destinații și nu se va întoarce la cele anterioare. Croaziera va continua apoi la infinit, spune Holmes, care adaugă: „A devenit croaziera care nu se termină niciodată”.

Holmes spune că destinațiile majore precum Insula Paștelui, Dubai și India nu sunt pe primul itinerariu din motive logistice și se așteaptă să apară în anul patru.

Vor exista acum șapte locații potențiale de start în primul an al croazierei, care pleacă din Istanbul pe 1 noiembrie.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut