Concurs de Alergare Montană pentru Copii

2 minute de citit
- Publicitate -

Asociația Montană Moisei vă invită cu bucurie la un eveniment special dedicat celor mici, un concurs de alergare montană plin de energie și distracție!

Evenimentul are loc în data de 27 august 2023 de la ora ora 11:00, iar traseul începe de la Cabana Tomson până la Izvorul Fântânii și retur.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani sunt invitați să participe la acest concurs de alergare montană, care îi va purta pe un traseu pitoresc de 2 kilometri, din care un kilometru va fi într-o provocatoare ascensiune. Acest concurs își propune să promoveze sănătatea, spiritul de echipă și iubirea pentru natură, încurajând astfel pasiunea pentru sport și activitățile în aer liber încă de la o vârstă fragedă.

Evenimentul este deschis copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani.
Înscrierile vor fi deschise până în data de 27 August 2023.
Pentru înscrieri, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: asociatiamontanamoisei@gmail.com sau sunați la numerele de telefon: 0755 199 655 sau 0742 701 411.

Pentru a face evenimentul mai special, se vor acorda premii surpriză pentru participanți! Fiecare copil va fi răsplătit cu o surpriză, iar cei cu cele mai bune performanțe vor primi premii speciale și trofee. Premiile surpriză adaugă o notă de bucurie și entuziasm pentru copii și transformă concursul într-o experiență memorabilă pentru toți cei implicați.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut