”Colindăm la Bastionul Măcelarilor” – eveniment cu tematică de Crăciun din Maramureș

1 minute de citit
- Publicitate -

Spiritul Crăciunului a început să dăinuiască în casele și sufletele oamenilor, în consecință Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș vă propune să dați o fugă până la ”Colindăm la Bastionul Măcelarilor”, cel mai nou concept și eveniment cu tematică de Crăciun din Maramureș.

Cunoscuți producători locali și meșteri populari vă vor aștepta cu cele mai bune bucate și produse realizate de ei cu multă dragoste, chiar în gospodăriile proprii, iar cete de colindători din cadrul Școlii Populare de Artă Baia Mare, din clasele Canto Popular și Canto Muzică Ușoară, cât și interpretul de muzică populară, Alexandru Pop, vor vesti cu bucurie și emoție Nașterea Mântuitorului.

Datele în care vă puteți alătura întregii ambianțe de sărbătoare, creată la Bastionul Măcelarilor din Baia Mare, Piața Izvoarelor, nr. 2, sunt: 8, 15, 22, 29 decembrie 2023, dedicate Crăciunului sărbătorit pe rit nou și 5, 12 ianuarie 2024, dedicate Crăciunului sărbătorit pe rit vechi, în intervalul orar 17:00 -20:00.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut