Campionatul Mondial de MuayThai: Cei doi sportivi s-au întors acasă cu rezultate impresionante

1 minute de citit
- Publicitate -

După 1 săptămână incendiară la WBC Amazing MuayThai World Festival 2023, luptând cu sportivi din Anglia, Italia, Franta și Spania, sportivii legitimati la Alpha MMA Academy Baia Mare, Anutza Rusu și Andrei Boer, au venit acasă cu rezultate încântătoare.

Andrei Boer a reușit să obțină bronz mondial, iar Anutza Rusu locul 5. Tot din lotul României a fost medaliată cu bronz și Gabriela Hristea legitimată la MMA Transilvania Cluj Napoca.

Ținem să menționăm că pentru aceștia a fost prima participare pe reguli de MuayThai, mai mult de atât la un asemenea eveniment major, unde au fost prezente 48 de tări cu peste 1000 de sportivi, antrenori și arbitri, nivelul de pregatire a acestora fiind foarte ridicat.

„Sunt foarte mulțumim de prestatia sportivilor, au dat dovada de razboinici si au luptat pana la ultima secunda pentru victorie, noi nu ne vom opri aici, urmeaza sa deschidem o sectie de MuayThai pentru cei ce vor sa fie inițiati în tainele acestui sport, și in 2024 vom reprezenta Romania la Campionatul Mondial din Thailanda.”, spune antrenorul Ionuț Rogoz.

Felicitări tuturor!

Doi tineri sportivi reprezintă orașul Baia Mare la Campionatul Mondial de MuayThai

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut