Doi tineri sportivi reprezintă orașul Baia Mare la Campionatul Mondial de MuayThai

1 minute de citit
- Publicitate -

Cei doi tineri, Anutza Rusu și Andrei Boer, sportivi legitimați la Alpha MMA Academy Baia Mare, vor reprezenta atât România, cât și orașul Baia Mare la evenimentul internațional „WBC MuayThai World Festival 2023”.

Festivalul de arte marțiale se va desfășura în Veneția, Italia, în perioada 22-25 iunie, Anutza și Andrei fiind singurii reprezentanți băimăreni la eveniment. Aceștia sunt pregătiți de Ionuț Rogoz, luptătorul profesionist de MMA din Baia Mare, cu o experiență de peste 21 de ani în artele marțiale, care a câștigat titlul de campion național și european de multiple ori.

România va fi reprezentată de 2 sportivi din Baia Mare, 3 din Cluj și unul din Bistrița alături de 10 antrenori. În cadrul evenimentului se vor alinia 48 de țări cu peste 1000 de sportivi, antrenori și arbitri.

Este prima participare a României la acest festival internațional și sperăm ca sportivii noștri să se întoarcă acasă cu rezultate cât mai bune.

„Pregatirea a decurs conform planului, acest eveniment este testul final al celor 2, indiferent de rezultat sunt sigur ca vor da tot ce e mai bun.”, spune antrenorul Ionuț Rogoz.

 

 

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut