Borșa Music Camp – un eveniment şi un spaţiu de inspiraţie pentru artiști și producători muzicali

2 minute de citit
- Publicitate -

Săptămâna aceasta la Borșa, în cadrul evenimentului „Borșa Music Camp”, s-au întâlnit artiști renumiți  și producători muzicali pentru a-și uni forțele și a crea atât melodii pe care sperăm să le auzim cât de repede și pe posturile de radio, cât și prietenii.

Iată că Borșa devine astfel și un spatiu de inspirație pentru mulți dintre artiști, nu doar un loc de vizitat pe harta țării. În aceste zile am avut ocazia să-i cunoaștem îndeaproape pe câțiva dintre cei care au ales să facă parte din această tabără de creație.

În același timp am petrecut cu ei momente în studiouri muzicale și am văzut câtă muncă stă în spatele unei melodii, câte duble se înregistrează și mai ales care este procesul de marketing și promovare atunci cțnd piesa e gata de difuzat.

Iată câţiva dintre artişii care au luat parte la acest eveniment iniţiat şi organizat de maramureşeanul Andrei Șovan: Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Andreea D, Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Emilian, Tostogan, Anesa, Lexi, Blvck Matias, Porcari Cristian, Mihaela Negrutu, Cristina Fameous Production, Robert (Edward Sanda), Adrian Sasu, Lil K Carter, Ryaa Rose, Rime, Arseniu, Dael Damsa (Dodo), Crisss, Ceanu Zheng, Adrian Saguna.

Adelina VLAD

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut