Baia Mare revine pe harta modei din România. La început de octombrie are loc Baia Mare Beauty Fest

2 minute de citit
- Publicitate -

În data de 5 octombrie 2023, în municipiu va avea loc Baia Mare Beauty Fest, un eveniment al cărui scop este să readucă Baia Mare pe harta modei din România și să susțină tinerii pasionați de domeniul frumuseții.

𝐁𝐚𝐢𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐞 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐅𝐞𝐬𝐭 nu reprezintă doar o prezentare de modă, ci un întreg proiect dedicat tinerilor pasionați de modă și design vestimentar, al cărui rezultate vor fi prezentate în cadrul unui eveniment fastuos, la care vor participa și figuri marcante din lumea modei din România, dar și designeri vestimentari consacrați.

„Așadar, alături de Asociația Pentru Dezvoltarea Maramureșului, vă așteptăm în 5 octombrie 2023, în Sala M1 din cadrul Millenium Center Baia Mare (Strada Vasile Lucaciu, Numărul 2), să-i susținem pe tinerii noștri dedicați și muncitori, dar și să ne bucurăm de creațiile unor importanți designeri vestimentari români.” – arată reprezentanții agenției pe pagina de Facebook a Kaira Models.

Tot în cadrul evenimentului are loc și un workshop de conștientizare și motivare a tinerilor, prin care invitații care vor lua cuvântul ne vor arăta că niciun obstacol nu trebuie să stea în calea visurilor noastre.

În cazul în care cele expuse mai sus v-au stârnit interesul și ați dori să participați, puteţi solicita informaţii suplimentare la tel. 0752 499 580 sau pe apd.maramures@gmail.com.

Baia Mare Beauty Fest este organizat cu sprijinul financiar acordat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Baia Mare.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut