Baia Mare: Concert SEMNAL M – 47 ani

1 minute de citit
- Publicitate -

Pentru publicul iubitor de muzică rock și pentru toți cei pasionați de legendele muzicii românești, SEMNAL M pregătește o seară de neuitat în Baia Mare! Înfiinţată în 1977, Semnal M este una dintre cele mai cunoscute şi mai longevive trupe pop-rock româneşti.

Cu o istorie impresionantă și hituri care au cucerit generații întregi, SEMNAL M aduce energia caracteristică și muzica lor inconfundabilă într-un spectacol live în Baia Mare.

Evenimentul va avea loc în data de 10 martie 2024, de la ora 20:00, la Log Out din Baia Mare, o locație emblematică dedicată iubitorilor de muzică autentică. Este o oportunitate unică de a experimenta un concert live a legendarei trupe SEMNAL M și de a te conecta cu atmosfera incendiară pe care trupa o aduce în fiecare show.

„Experimentează o seară de neuitat cu SEMNAL M – legenda rock-ului din inima Transilvaniei! Ne dorim sa sărbătorim împreună cu voi, 47 de ani de carieră muzicală Semnal M, așa că, va așteptăm cu tot dragul să deschidem primavara împreună și să cântăm hiturile voastre preferate!”, este invitaţia lansată pe reţelele de socializare de membrii trupei.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Iabilet.ro.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut