1 IUNIE în Satul Copilăriei

2 minute de citit
- Publicitate -
Inocența și bucuria copilăriei sunt celebrate în fiecare an în data 1 Iunie, iar anul acesta sunt patru zile pline cu activități dedicate copiilor, care împreună cu părinți, bunici și prieteni se pot bucura de tiroliană, ateliere de pictură, ateliere de confecționare măști, momente artistice, pictură pe față, canto clasic, canto popular, muzică și dansuri populare, basme, concursuri de ghicitori, experimente de științe aplicate, observații astronomice asupra soarelui, lumea mineralelor, prezentare echipamente militare antice, dar și multe alte surprize.
Evenimentul ”1 IUNIE în Satul Copilăriei” se va desfășura în perioada 1-4 iunie 2023, între orele 09:00-18:00, iar intrarea în Satul de pe Dealul Florilor este gratuită în aceste zile.
Copiii de toate vârstele sunt așteptați în Muzeul Satului din Baia Mare, str. Dealul Florilor, nr. 1 să se bucure de toate activitățile organizate pentru a-i sărbători pe ei și pentru a sărbători frumusețea copilăriei.
Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Maramureș în parteneriat cu Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” Baia Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș, Serviciul Județean Salvamont Maramureș, Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Organizația de Management al Destinației (OMD) Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare, Ansamblul Național Folcloric ”Transilvania”.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut