Vasile Mîrza, PNL: ” Candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Rozavlea”

3 minute de citit
- Publicitate -

Comuna Rozavlea este situată în judeţul Maramureș, în zona de nord a Transilvaniei, în Depresiunea Maramureș, pe cursul râului Iza, la aproximativ 80 de km est de municipiul Baia Mare, reședinţă de județ, și la 35 km sud-est de Sighetu Marmației, capitala Maramureșului istoric.

Vasile Mîrza, primarul PNL în funcție și – a anunțat printr-un mesaj pe rețelele de socializare candidatura pentru un nou mandat în fruntea comunei.

În componenţa comunei Rozavlea intră și satul Sălța, o comunitate relativ izolată, dar cu un potențial turistic deosebit.

”Dragi consăteni,

Am ales să-mi depun o nouă candidatură aferent ciclului electoral 2024 -2028. Postura de candidat și, bineînțeles, de reprezentant legal al comunității noastre la care aspir din nou, mă onorează și mă obligă.

Sprijinul dumneavoastră, pe care nu odată ați demonstrat că mi l-ați acordat, îmi dă o entuziasmantă energie, care mă determină să lupt necontenit pentru interesele comunității și să vă pun pe dumneavoastră, oameni gospodari și vrednici, în centrul preocupărilor mele fundamentale.
Am convingerea că, de-a lungul carierei mele politice, la care indiscutabil ați contribuit direct – și mă simt deosebit de recunoscător pentru acest lucru -, am reușit să clădim împreună o legătura specială, emoționantă și solidară, o relație sinergică din care nu mă pot smulge atât timp cât mă simt util și demn de a va reprezenta în continuare.
Nu doresc sa tăgăduiesc credința că am atins o maturitate administrativă și managerială care îmi conferă susținerea și expertiza necesare pășirii într-o nouă etapă de dezvoltare a comunei noastre. Și aici l-aș răstălmaci pe marele Tudor Arghezi, afirmând că “Din bube, mucegaiuri și noroi/Iscat-am frumuseți și vremuri noi”
Viziunea noastră de dezvoltare a prins contur și, sper că sunteți de acord cu mine, Rozavlea și-a schimbat radical înfățișarea. Nu doresc altceva decât să puteți spune că sunteți mândri că aparțineți acestei comunități, mândri că sunteți rozăvleni.
Nu doresc să epatez, dar trebuie să știți că în spatele fiecărui proiect a stat o muncă asiduă, bătăi de cap, sacrificii. Lucrurile mari ale vieții nu se cîștigă ușor.
N-am să vă ascund faptul că, dincolo de calitatea de edil, am dorit să vă fiu prieten, sfătuitor, apropiat, om care să vă asculte necazurile cu sensibilitate și receptivitate și, din această perspectivă, am făcut tot posibilul să vă ajut, indiferent dacă a fost o problemă de natură administrativă sau una personală.
Acest mesaj, introductiv să-i zic, va avea continuitate. Până la o noua postare îmi permit să inserez faimoasa sintagmă a domnului Moldovei, Petru Rareș, fiul lui Ștefan cel Mare:
“Vom fi iarași ce am fost și mai mult decât atât!”, a declarat  prof. dr. Vasile Mîrza

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut