Truc pentru bărbați! Ce trebuie să facă pentru a evita problema căderii părului

1 minute de citit
- Publicitate -

Mulți bărbați se confruntă cu pierderea firelor de păr, dar acum am aflat despre un proces minune și pentru această problemă foarte des întâlnită.

Mirela Vescan, care este make-up artist foarte celebru în România, a împărtășit acest secret pe care l-a aflat în Sri Lanka de la un doctor care studiază medicina ayurvedică. Femeia de afaceri de succes din țara noastră a rămas surprinsă de cele auzite.

Din păcate, secretul dezvăluit de make-up artist se aplică numai în cazul bărbaților, femeile fiind diferite. Trucul constă în realizarea unui masaj la nivelul scalpului la care se folosește din abundență ulei de cocos.

„Mi-a spus un truc genial pentru bărbați: dacă bărbații și-ar masa scalpul, în fiecare zi, între două și cinci minute, nu le-ar mai cădea niciun fir de păr. Niciodată! Din păcate, la femei lucrurile stau diferit pentru că femeile sunt diferite față de bărbați.

Mi-a mai spus că la ei în zonă nu există bărbați fără păr. Când albesc, își pun henna și umblă toți așa. E dubios ce vezi acolo, dar am reținut acest lucru”, a spus Mirela Vescan, notează dcnews.ro, conform fanatik.ro.

 

A.M.

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut