Toate locurile au fost ocupate. 60 de admiși la examenul organizat de UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca cu centrul de pregătire la Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca a organizat în premieră examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu Asistență medicală generală cu centrul de pregătire la Baia Mare.

Înscrierile la examenul de admitere s-au desfășurat online în perioada 1-17 septembrie. Examenul de admitere a avut loc în data de 21 septembrie și a fost organizat în Baia Mare.

Pentru anul universitar 2023-2024 sunt scoase 60 de locuri la concurs – 30 de locuri la buget și 30 de locuri cu taxă.

„Mulțumim tuturor celor care s-au înscris la primul examen de admitere în ciclul universitar de licență, sesiunea septembrie 2023, la programul de studiu ”Asistență medicală generală”, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” – centrul de pregătire din Baia Mare.

Numărul mare al celor care s-au înscris la examenul pentru asistenți medicali generali confirmă că proiectul derulat de Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj și Consiliul Județean Maramureș, este unul de succes, care va contribui la creșterea calității actului medical.

Vreau să îi felicit pe cei 60 de admiși la acest examen și să îi asigur că pe perioada studiilor Spitalul Județean de Urgență Baia Mare va fi un partener de nădejde pentru ei.

Pe toți cei admiși îi invităm să își depună dosarele necesare începerii studiilor la sediul din bulevardul Regele Mihai I 25A etaj 4”, transmite manager George Alexandru Oros.

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut