Tand Nicolai a primit titlul de cetăţean de onoare al comunei Rozavlea

1 minute de citit
- Publicitate -
Chef Tand Nicolai a primit titlul de cetățean de onoare al comunei Rozavlea în cadrul Festivalului „Roza Rozalina” din 20 august 2023.
„N-am fost niciodată așa emoționat cum am fost azi, când am fost numit cetățean de onoare al comunei în care m-am născut.
Eu am plecat din Rozavlea, dar Rozavlea nu a plecat niciodată din mine. Vă mulțumesc! Sunt foarte emoționat!”, a spus Tand Nicolai pe scena amplasată pe terenul de fotbal din Rozavlea.
„Când sunt obosit, stresat, când am perioade super aglomerate, nimic nu mă relaxează mai tare decât o vizită în satul meu natal, Rozavlea. Acolo e locul în care îmi încarc cel mai repede bateriile, locul care îmi reaminteşte de lucrurile care sunt cu adevărat importante în viaţă, locul care îmi umple sufletul de linişte.Eu am o un fel de terapie de câte ori ajung acolo. Îmi place să stau la poveşti cu oamenii mei, cu bătrânii şi cu vecini, cu neamurile, cu oamenii din sat. Viaţa la ţară are un ritm şi nişte valori pe care noi, prea ocupaţi şi prea agitaţi, le uităm”, arată Tand despre locurile copilăriei sale.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut