Spitalul Mobil AUR – prezent în Maramureș

2 minute de citit
- Publicitate -
“Caravana Medicală AUR” a ajuns la Maramureș.
În perioada 25-30 martie 2024, spitalul mobil al Alianţei pentru Unirea Românilor se va afla în județul Maramureș.
Programul caravanei este următorul: 25-26 martie în comuna Copalnic-Mănăștur, 27-28 martie în comuna Poienile de sub Munte și 29-30 martie în comuna Săcel.
„Este un proeict pe care îl inițiasem sub forma unui spital. Nu ne-au lăsat să îl facem. Ne-au zis că este deturnare de fonduri și că vom fi legați, că vom ajunge la închisoare pentru că vrem să facem bine românilor. Ideea ne-a venit de la domnul Victor Ponta, care și-a cumpărat din banii de subvenții două mașini Tesla. Am întrebat și noi AEP dacă putem cumpăra autovehicule și dacă există limită la preț, tonaj sau dotări.
Ni s-a spus că nu există în lege astfel de limite și că nu avem probleme. De aceea am creat acest spital mobil care funcționează. Nu este o acțiune electorală. Va continua până la uzura fizică a autovehiculelor și a dotărilor de la bord. Nu ne-au lăsat să cumpărăm din subvenție aparatură medicală, dar am cumpărat-o din donații. În programul de guvernare al AUR este cuprins un program de Screening prin care o să ajungem la toți cetățenii României”, a declarat președintele AUR, George Simion.
Detalii și imagini din Comuna Copalnic Mănăștur găsiți în interviul următor:

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut