Spectacol de teatru în comuna Lăpuș, Maramureș

1 minute de citit
- Publicitate -

Joi, 30 noiembrie, sunteți invitați la spectacolul de teatru documentar „DOR”, care va fi interpretat de elevii Școlii Gimnaziale Lăpuș.

Piesa de teatru, care va avea loc la Căminul Cultural din Lăpuș, va fi una plină de emoții datorită poveștilor transmise, fiind vorba despre copii care își așteaptă cuminți acasă părinții plecați să lucreze peste hotare.

DOR încheie atelierul de teatru susținut de Roman Silvia, atelier la care copii cu vârste între 10 si 15 ani au fost încurajați să își scrie propria poveste de viață inspirată din copilăria lor și să-i dea viață pe scenă. E despre copilării cu sau fără părinți aproape sau pur și simplu despre ce înseamna DOR-ul pentru ei, acum la vârsta asta.

Spectacolul este urmat de un concert, o scenetă și un spectacol de dans, totul în interpretarea elevilor de la Școala Gimnazială Lăpuș, cu ocazia zilei de 1 decembrie.

Accesul este gratuit în limita locurilor disponibile.

Școala Gimnazială Lăpuș beneficiază de Proiectul F-PNRAS-2022-0910 prin Programul Național pentru Reducerea Abandonului Școlar. În cadrul acestui proiect, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Național de Redresare și Reziliență, se desfășoară și atelierul de teatru în colaborare cu Asociația Culturală Sub Stejar.

 

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut