Spectacol cu tradiţie în Baia Sprie de Ziua Internațională a Francofoniei

1 minute de citit
- Publicitate -

Ziua Internațională a Francofoniei este sărbătorită anual pe data de 20 martie. Cu o bogată diversitate culturală și lingvistică în lume, francofonia contribuie la dezvoltarea și promovarea valorilor comune și a cooperării internaționale.

„Ziua de 20 martie este sărbătorită în Baia Sprie cu mare fast. Este Ziua Internațională a Francofoniei, iar catedra de limba franceză de la cele două școli din orașul nostru organizează un spectacol cu tradiție”, spun reprezentanţii Şcolii Gimnaziale şi ai Liceului Auto din Baia Sprie.

În acest an s-au alăturat Școlii Gimnaziale Baia Sprie și Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie și Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir Baia Mare, Școala Gimnazială Băseşti, Școala Gimnazială Ardusat.

Elevii celor cinci școli au prezentat momente inedite pe scena Casei de Cultură Baia Sprie, au pregătit momente de teatru francofon, coregrafii de dans și au interpretat cântece francofone.

Organizatorii evenimentului dar şi participanţii se arată extrem de mulţumiţi: „Un spectacol de excepție! Chapeau bas! Mulțumim tuturor profesorilor și elevilor implicați! Mulțumim gazdelor!”.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut