S-a dat startul înscrierilor la Miss Universitaria 2023 pentru studentele de la Centrul Universitar Nord din Baia Mare

1 minute de citit
- Publicitate -

Liga Studenților „Pintea Viteazul” anunță cu bucurie cea de-a XIII-a ediție a concursului de frumusețe „Miss Universitaria” care se adresează studentelor din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

„Concursul Miss Universitaria nu este doar despre frumusețea exterioară, ci și despre cunoștințe, abilități și originalitate. Așadar, încurajăm toate studentele care doresc să participe să se pregătească pentru un spectacol captivant și pentru o oportunitate unică de a-și pune în valoare talentul și spiritul comunitar.

Înscrierile se pot face prin accesarea următorului link https://forms.gle/ov2gdDzSFq9yJgee8 până în data de 17 octombrie. Suntem nerăbdători să vedem cu ce ne vor surprinde concurentele din această ediție. Miss Universitaria reprezintă un proiect de tradiție pentru Liga Studenților „Pintea Viteazul” și ne străduim să facem fiecare ediție mai impresionantă decât precedenta. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi pentru a sărbători frumusețea și excelența studentelor noastre”, transmit reprezentanţii ligii studenţilor „Pintea Viteazul”.

Mai multe detalii pueţi obţine de la: Evelin Pop, preşedinte Liga Studenților „Pintea Viteazul” (evelin.pop @ Ispv.ro 0753 694 412) sau Szilvia Deak, secretar General Liga Studenților „Pintea Viteazul” (szilvia.deak@Ispy.ro 0756 371 095).

Sursa foto: facebook Miss Universitaria, galerie foto concurs anterior

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut