Restricţii de circulaţie pentru desfăşurarea concursului BAIA MARE HALF MARATHON

3 minute de citit
- Publicitate -

Pe 17 septembrie va avea loc concursul de alergare pe șosea Baia Mare Half Marathon, cu trasee de concurs de 21 km, ștafeta 3 x 7 km, cros 7 km, cursa populară 3 km și curse de copii. Cursele se vor desfășura pe străzile și bulevardele din Baia Mare pe trasee aprobate și care urmează a fi supuse unor restricții privind circulația publică.

Sâmbătă, 16 septembrie

Închidere parcare din Piața Libertății (din fața hotelului Minerul), parcarea de pe str. Podul Viilor și Parcarea de pe str. Gh. Șincai (tronson str. Podul Viilor – magazin Central) începând de sâmbătă 16.09.2023 orele 16:00 până duminică 17.09.2023 orele 15:00

Duminică, 17 septembrie

Închiderea integrală a traficului rutier în data de 17.09.2023, interval orar 6:00-14:00 pe următorul traseu:

START Piața Libertății – de la strada Podul Viilor până la magazin Central

Străzile: Gh. Șincai, Culturii (zona liceu V. Lucaciu) – Podul Culturii – bd. Independenței prin          fața Bibliotecii Județene – bd. Independenței, se face bucla de la Universitate – retur pe Bd.         Independenței – Universitate – str. Victoriei – Podul Viilor cu FINISH în zona de Start.

 Închiderea și securizarea în intervalul orar 8:00-13:00 a traseelor de concurs:

START Piața Libertăţii (de la str. Podul Viilor până la magazin Central) – Str. Gh. Șincai, Culturii (zona liceu V. Lucaciu) – Podul Culturii – bd. Independenței prin fața Bibliotecii Județene – bd. Independenței până în zona Transgold (spălătorie auto, Restaurant Elegance) – retur pe Bd. Independenței până la Universitate – Universitate – str. Victoriei – Podul Viilor – Piața Libertăţii cu FINISH în zona de Start.

Pentru Bd. Independenței – închidere și securizare pentru toate benzile, ambele sensuri
Pentru str. Victoriei – închidere si securizare prima bandă, cea de pe partea cu Colonia Pictorilor, Biserica greco-catolică Sf. Anton de Padova, rămâne deschisă circulația pe str. Victoriei pe câte un sens de mers și se va prelua traficul de pe str. Minerilor banda care merge către Victoriei
Închidere integrala Podul Viilor și str. Podul Viilor până în Piața Libertății

Cetățenii care locuiesc în zonă sau care au drum în zonă sunt rugaţi să dea dovadă de înțelegere în perioada menționată și să se conformeze.

 

MaramuresOnline

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut