Proiect: Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale

1 minute de citit
- Publicitate -

Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare Județul Maramureș prin Consiliul Județean Maramureș anunță demararea proiectului ”Dotarea Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, nr. Contract Finanțare 1304/4/NOSO/11.03.2024, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR/2022/C12/MS/I2.4 – I2.4. Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Obiectivul general al proiectului este creșterea calității serviciilor medicale și a siguranței pacientului prin reducerea riscului de apariție a infecțiilor asociate asistenței medicale în cadrul Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare. Implementarea măsurilor pentru prevenirea și controlul Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (IAAM) din cadrul acestui proiect, va crește nivelul de siguranță a pacienților internați în Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare și va permite integrarea optimă a circuitelor intra-spitalicești fapt care va conduce la creșterea capacității de control a infecțiilor nosocomiale și la reducerea riscului de expunere a pacienților și a personalului medical și non-medical la vulnerabilități cu impact asupra siguranței, securității și funcționalității Spitalului.

Valoarea totală a proiectului este de 3.447.278,87 lei cu TVA.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut