Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 6-7 aprilie

3 minute de citit
- Publicitate -

Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 10.00 și 11.30 cei mici sunt invitați la spectacolul Muzicanții din Bremen, după Frații Grimm, regia artistică Ciprian Huțanu. O luptă parodică dintre bine și rău, surclasată de țesătura creării unui taraf configurat dintr-un măgar, un câine, o pisică și un cocoș care călătoresc spre Bremen pentru a-și susține spectacolul.

O viziune scenică atractivă, în care animalele se subordonează îngerilor expulzați, care au fost trimiși pe Pământ ca să-și ispășească vina, ajutând animale. O parabolă despre năzuințele necuvântătoarelor, în ritm de rock and roll, într-o viziune nonconformistă. ( Ana Liliana ILEA)

Din distribuție fac parte actorii: Camelia Strat, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea
Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Duminică, 07 aprilie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal publicul băimărean este invitat la spectacolul „Familia Pop”, spectacolul fiind o creație colectivă, după un text de Mihai Nae.

O comedie cu buclucuri. Un ciubăr – simbol al comunității locale. O casă situată peste drum de cimitir. Vecinătate care infestează imaginația Familiei Pop cu strigoi. La poarta Occidentului nu ești primit cu brațele deschise. Însă acasă poți gusta plăcerile vieții la țară în compania ecosistemului Familiei Pop.

Din distribuție fac parte actorii: Rodica Pașca, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Wanda Tamas, Dan Cordea, Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudia Revan, Larisa Miskolczi, Adriana Covaci, Andrei Han și Loredana Maghear.
Spectacolul durează 90 de minute.

Preț bilet:
Categoria I:
Întreg – 25 lei
Redus – 15 lei
Categoria a II- a
Întreg – 20 lei
Redus – 10 lei
…………………………………
Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro sau de la casieria Teatrului, conform programului:
– luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
– miercuri și joi: 12.00 – 14.00
– vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși), conform programului: Luni – Vineri: 11.00 – 16.00, Sâmbăta: 12.00 – 13.00.

- Publicitate -
TAGGED: ,
Share this Article
Sari la conținut