Program intervenții la rețeaua de distribuție a apei potabile în 22.02.2023

1 minute de citit
- Publicitate -

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

În Baia Mare, datorită lipsei energiei electrice la stațiile de pompare apă potabilă, pe str. Petofi Șandor, str. Construcției, str. Valea Roșie și str. Măgura între orele  09.00 – 17.00  locuitorii rămân fără apă potabilă.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Pe str. Depozitelor din Baia Mare locuitorii rămânn fără apă potabilă pănă la ora  14.00 datorită unei conducte sparte

În loc. Satu Nou de Sus din Baia Sprie, între orele  09.00 – 14.00 locuitorii rămân fără apă potabilă datorită unei conducte sparte.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut