Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

2 minute de citit
- Publicitate -

Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale pe tot parcursul lunii septembrie şi în prima săptămână din octombrie, conform prognozei meteo pe patru săptămâni.

Săptămâna 11–18 septembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea zonelor montane şi submontane, dar şi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18–25 septembrie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în extremitatea de nord-vest a ţării, dar şi deficitare în regiunile sudice şi estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 25 septembrie  – 2 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 2–9 octombrie

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

- Publicitate -
TAGGED: , ,
Share this Article
Sari la conținut