A avut loc prima ediţie a Cupei Educației la Fotbal

1 minute de citit
- Publicitate -
„Cupa Educației la Fotbal”, organizată de Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, a constituit un bun prilej de a petrece timp împreună, de a colecționa momente frumoase și de a socializa.
Această competiție, aflată la prima ediție, s-a desfășurat în 30 octombrie, la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare și a fost destinată exclusiv personalului angajat în unitățile de învățământ din județul Maramureș. S-au confruntat 6 echipe: All Stars Maramureș, Cicârlău, F.C. Valea Ruscovei, ISJ Maramureș, Saligny&Vlaicu, Țara Lăpușului, având în componență jucători din 33 de unități de învățământ cu personalitate juridică.
În cadrul competiției, meciurile au fost conduse la centru de către brigada de arbitri formată din Suta Adrian și Codrea Cristian, supervizați de Mihai Mureșan și de președintele Comisiei de Observatori din cadrul AJF Maramureș, Dan Marchiș.
Premiul pentru cel mai bun portar a fost obținut de Feher Paul, profesor la UCECOM, iar golgheterul competiției a fost desemnat Cuth Ștefan, profesor la Școala Gimnazială Nr. 4 Poienile de sub Munte.
Felicităm toți participanții, dar în special pe câștigătorii acestei ediții, și anume F.C. Valea Ruscovei.
A.M.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut