Premierea spectacolului Blue Love la Teatrul Municipal Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Teatrul Municipal Baia Mare invită publicul sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19.00 la PREMIERA spectacolului BLUE LOVE, text de Alexandra Sabrina Vanci, regia artistică Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu, scenografia Mihai Vălu, mișcarea scenică George Pop.

BLUE LOVE sondează dinamica unei relații „perfecte”, în care exact lucrurile care au apropiat doi oameni, în timp, ajung să fie cele care îi îndepărtează, lăsând în urma lor răni de nevindecat.

Îmbrățișarea de la început, plină de iubire, se transformă într-o încleștare dureroasă, iar portițele de evadare, în piste false care duc la tot mai multă neîncredere, frică și disperare.

Spectacolul BLUE LOVE este al doilea proiect propus în cadrul programului TEATRU PREZENT, în care actualitatea imediată e pusă în conexiune cu experiențele trecutului, pentru un viitor mai bun și sustenabil. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc să lanseze un dialog cu publicul, atât în teatru, cât și în afara lui, precum și să se implice în rezolvarea problemelor comunității.

Din distribuție fac parte actorii: Alexandra Sabrina Vanci și Eduard Bîndiu
_______________________________
SPECTACOLUL SE JOACĂ LA SALA STUDIO ȘI DUREAZĂ 80`, FĂRĂ PAUZĂ.
*Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani!
Preț bilet premieră: 30 lei

Următoarele reprezentații sunt programate: sâmbătă, 13 aprilie, ora 17.00 și miercuri, 17 aprilie, ora 19.00.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut