Peste 100 de copii de la Școala Gimnazială Lăpuș Maramureş au participat la „Amprenta ta în lume”, proiect finanţat de Asociația Maxwell

3 minute de citit
- Publicitate -

“Oricând consideri că este necesar, aprinde un vis și lasă-l să ardă în tine” este deviza activităţilor desfăşurate astăzi, la Şcoala Gimnazială Lăpuş, de Asociaţia Maxwell în cadrul proiectului „Amprenta ta în lume”.

„Exact asta am făcut și noi, Alina Ierugan și Anca Sicoe, în ziua în care, în acest mediu INSPIRAȚIONAL al Asociatiei Maxwell Romania… ziua în care am APRINS UN VIS în inima noastră… Proiectul AMPRENTA TA în Lume a ajuns în mai mult de 18 şcoli deja și nu ne oprim.

Le mulțumesc colegilor mei, îi mulţumesc doamnei Viorelia Man pentru dorinţa ei de a aduce acest proiect și în zona Lăpușului. Am venit din Oradea dornice de a ne lăsa energia și emoția în urma noastră, efortul și pasiunea de a da mai departe o parte din cunoștințele și harul nostru.

„Fă ceva minunat! Oamenii ar putea imita gestul tău.” Am învățat că degeaba îţi dai copilul la o şcoală mai bună dacă nu are ce învăţa de la tine ca părinte, primul lui educator sau învățător (având și eu o fetița în clasa a IV-a).

Astăzi, le-am vorbit copiilor din clasele V-VIII și a fost onoare pentru noi.

Amprenta TA în lume, de data aceasta la Şcoala Gimnazială Lăpuş, a adunat peste 100 de copii care au avut momente “AHA” şi au aflat cât de ușor îţi poți lăsa o amprenta pe colegul de clasă sau cât de frumos îți poți arată rolul aici în lume dacă te împrietenești cu ŞCOALA.
E un fel de “Main craft”, un joc cu stagii; la scoala vii sa te informezi si sa îți faci prieteni. Doamna director Gianina Brisc, este înainte de orice titlu, UN SUFLET cum rar mi-e dat să întâlnesc …

Suntem binecuvântate! Și suntem recunoscătoare de fiecare dată când ni se deschid porțile unei scoli… rezultatul vorbește de la sine. Azi a fost ziua care ne va rămâne întipărita in memorie datorită emoțiilor trăite, copiilor cu fetele lor mirate și pline de fericire, dascăli conectati si plini de aprecieri vis a vis de informația adusă copiilor și vis a vis de munca noastra si de cum a prins viata scoala in câteva ore!

Azi am pus amprente, am vorbit despre bullying, despre vise, despre GPS-ul fiecăruia, despre unicitate si susținere reciprocă şi am trăit! Pur și simplu AM TRĂIT!

„Dezvoltarea personală este o investiţie silenţioasă – nu se aude, ci se vede la un moment dat”. (John Maxwell)

Un material de Alina Ierugan (Copilăria pe asfalt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut