Pe surse: Posibile alianțe politice pentru alegerile din 2024

1 minute de citit
- Publicitate -

Negocierile între Partidul Mișcarea Populară (PMP),Uniunea Salvați România (USR), precum și Forța Dreptei, în vederea formării unei alianțe de dreapta pentru alegerile de anul viitor se află într-un stadiu avansat, potrivit declarațiilor președintelui PMP, Eugen Tomac

”Voință politică există din partea tuturor partidelor care vor face parte din această construcție. Rămâne de văzut care este calendarul pe care ni-l asumăm pentru a pune în operă o coalizare a partidelor de dreapta. În orice caz, o coalizare a partidelor de dreapta poate reseta scena politică”, a afirmat Tomac.

Uite așa, celebrul Romeo de la Baia Mare se va întoarce în USR de unde a plecat cu coada între picioare, pentru că este exclusă migrarea lui către PSD tinând cont de faptul că lui nu îi plac traseiștii politici. Pentru că deja a fost în 2 partide, sigur nu va merge și în al 3-lea.

Pe onoarea mea.

În altă ordine de idei, Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a adus în discuție posibilitatea unei alianțe între Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Democrat (PSD) în cadrul alegerilor din 2024, explicând faptul că acest lucru nu este exclus.

MaramuresOnline

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut