O nouă oportunitate unică adusă de tineri băimăreni în Cluj-Napoca! Kidenza oferă o experiență sportivă de neratat

2 minute de citit
- Publicitate -

Kidenza este locul care asigură dezvoltarea sănătoasă a copiilor între 5 și 15 ani, dar și o experiență sportivă unică gândită și realizată de sportivii băimăreni Cristi Juhasz, Alex Ivasuc și Dora Ivasuc, care au foarte multă experiență în spate în ceea ce privește sportul.

Scopul organizatorilor este de a promova stilul de viață activ și echilibrat, axat pe sport, nutriție și dezvoltare personală și, de asemenea, să inspire și să ghideze următoarele generații către excelență și fericire prin intermediul activităților sportive.

Kidenza oferă activități variate, acestea fiind următoarele:

  • Fitness Kids – O modalitate distractivă de a-și dezvolta rezistența și abilitățile motorii, într-un mediu prietenos și captivant.
  • Team Circuit – Echipa noastră de antrenori îi va ghida pe copii prin diferite provocări și activități care promovează colaborarea și spiritul de echipă.
  • Autoapărare – Dezvoltam abilități de autoapărare, pentru a le oferi încredere și siguranță în orice situație.
  • Taekwondo, Aikido și Gimnastică Ritmică – Copiii noștri au ocazia de a se specializa în sporturile care îi pasionează și de a-și dezvolta abilitățile sub îndrumarea instructorilor calificați.
  • Plan Alimentar Personalizat Lunar – Nutriția adecvată este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor noștri, de aceea oferim planuri alimentare personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui copil.
  • Consiliere Psihologică – Psihologul autorizat din cadrul academiei Kidenta ofera copiilor sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor emoțională și psihologică.

„La Kidenza, ne angajăm să promovăm un mediu sigur, plin de încredere și respect reciproc. Suntem dedicați să susținem dezvoltarea integrală a copiilor dumneavoastră, încurajându-i să-și atingă potențialul maxim într-un mod distractiv și motivant.
Înscrieți-vă copiii la Academia Sportivă Kidenza din Cluj Napoca și dă-le o șansă unică de a se dezvolta într-un mod sănătos și echilibrat!”, au spus organizatorii.

Completeaza formularul de inscrieri pana la 1 Octombrie pentru a beneficia de 50% reducere la abonamentul pentru prima luna: kidenza.ro.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut