Misiunile jandarmilor maramureșeni în acest sfârșit de săptămână

2 minute de citit
- Publicitate -

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii maramureșeni vor fi prezenți la evenimentele sportive și religioase care se vor desfășura pe raza județului nostru pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și pentru a acorda sprijin cetățenilor în caz de nevoie.

️Vineri, 22 martie a.c., jandarmii vor fi prezenți la meciul de fotbal care se va disputa între echipele CS Minaur Baia Mare și Sănătatea Cluj pe Stadionul Municipal ,,Viorel Mateianu” din Baia Mare, începând cu ora 15.00;

️Sâmbătă, 23 martie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică și la Sighetul Marmației, la meciul de fotbal dintre echipele CSM Sighetu Marmației 𝑠̦𝑖 CSM Victoria Carei care se va juca pe stadionul ,,Solovan” din ,,Sighetu Marmației” de la ora 15:00.

️Tot sâmbătă, atât în Baia Mare, cât și în Sighetu Marmației, începând cu ora 15:00, se va desfășura manifestarea publică Marșul pentru viață pe mai multe străzi din cele două orașe.

Întrucât organizatorii estimează prezența unui număr mare de participanți la aceste manifestări, jandarmii recomandă paticipanților următoarele:

📌respectați indicațiile organizatorilor și pe cele ale forțelor de ordine;
📌acordați o atenție deosebită copiilor dacă sunteți însoțiți de aceștia;
📌manifestați răbdare în relație cu ceilalți participanți și evitați implicarea în situații conflictuale sau de natură a produce tulburarea liniștii și ordinii publice.

În cazul în care sunteți victima sau martorii producerii unor situații nedorite, solicitați sprijinul jandarmilor sau apelați numărul unic de urgență 112.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut