Miami Bici 2: Premieră specială la Cinema City Baia Mare cu băimăreanul Michael Dolha, producătorul asociat al filmului

2 minute de citit
- Publicitate -

A doua parte a comediei Miami Bici va apărea în cinematografele din România în data de 24 noiembrie.

„Miami Bici 2”, unul dintre cele mai populare filme românești, dar și cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, a fost filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, iar în cadrul filmărilor au participat unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Băimăreanul Michael Dolha, care este producător asociat al peliculei, a transmis pe rețelele de socializare un mesaj special pentru băimăreni.

“Filmul Miami Bici 2 la care am muncit cu drag anul acesta va apărea în cinematografele din România pe data de 24 Noiembrie. Tot pe 24 noiembrie am hotarât împreună cu Bromania, Codin Maticiuc și Jesús del Cerro să organizăm o Premierã specială la Cinema City Baia Mare, orașul meu natal, la ora 20.10.
Ecranizarea filmului va fi urmată de un Q&A (întrebări și răspunsuri) alături de regizor, producători, dar și de actorii din film! Pe durata evenimentului, întreaga echipă Miami Bici 2 va fi disponibilă pentru autografe, poze și interviuri. Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare pe site-ul Cinema City iar locurile sunt limitate! Vă aștept pe 24 noiembrie, ora 20.10, să ne revedem la premiera filmului!”, este mesajul transmis de producătorul băimărean.

Michael Dolha, originar din Baia Mare, Maramureș şi-a petrecut primii 19 ani din viață în Baia Mare, urmând să fie student în America la școala New York Film Academy, unde a studiat regie de film, iar acum este un regizor de succes stabilit în Los Angeles. Acesta a lucrat la peste 50 de producții de film.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut