Mesaj pentru tineri din partea lui David Popovici la revenirea sa în țară: „Mă simt mai puternic ca niciodată.”

2 minute de citit
- Publicitate -

Campionul David Popovici s-a întors duminică în țară și a declarat că este nerăbdător să se întoarcă în bazinul de înot, după ce joi a participat la Campionatul Mondial de Natație de la Fukoka, Japonia.

Amintim că dublul campion mondial și european a ratat podiumul la Campionatul Mondial de la Fukoka, atât la 200 m liber, cât și la 100 m liber, conform romaniatv.net.

Popovici a încheiat pe locul 6 cursa de 100 de metri liber de la Fukoka, iar cursa de 200 de metri liber pe locul al patrulea.

În ciuda faptului că a părăsit competiția fără medalie, acesta s-a întors în țară cu un mesaj sincer și ferm pentru tineri: „„A fost un an dificil, haotic, bizar, de la record mondial, la bacalaureat, la Fukuoka. Ţine doar de mine cum reacţionez, am două variante: las ceea ce s-a întâmplat să mă demoralizeze, să mă ţină pe loc sau să mă motiveze să merg mai departe. Asta e viaţa, ăsta e sportul, nu poţi câştiga mereu. Vreau să le spun tinerilor că nu exista magie, exista doar muncă, antrenament. Mă simt mai puternic ca niciodată, sunt extrem de motivat. De abia aştept să revin, să fiu din nou cel mai bun din lume. Nu renunţa niciodată la visul tău doar pentru că-ţi va lua timp să-l atingi. Timpul trece oricum”, a spus Popovici.

 

A.M.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut