Maramureşeanca Lavinia Szerasz, elevă la colegiul militar din Alba Iulia, a intrat în lupta pentru Miss Unirea

3 minute de citit
- Publicitate -

Balul Bobocilor 2023 la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: Votează-ți favoriții intrați în lupta pentru Miss și Mister Unirea!

Vineri, 17 noiembrie, în sala de festivități a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, începând cu ora 18.00, va avea loc Balul Bobocilor 2023. Tema balului este „Seară de Oscar”, iar elevii claselor a XI-a, organizatori ai balului, promit o seară de strălucire și distracție, cum numai la Hollywood s-ar întâmpla.

Maramureşeanca Lavinia Mihaela Szerasz, eleva din Vişeu de Sus care obținut cea mai mare medie dintre fetele admise la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, a intrat în cursa pentru titlul de Miss Unirea. Alături de colegul ei Bogdan Andrei din Timişoara, formează Perechea cu nr. 1 din concurs şi pot fi votaţi accesând sondajul publicat pe ziarulunirea.ro

https://ziarulunirea.ro/foto-sondaj-balul-bobocilor-2023-la-colegiul-militar-mihai-viteazul-din-alba-iulia-voteaza-ti-favoritii-intrati-in-lupta-pentru-miss-si-mister-unirea-857841/?fbclid=IwAR3W8pZ5fvhs8Rk2x4t0q0BgEzKX3bIsWQJmwGLhBXqPJZA2mTJD0m0seyU

Prezentare Lavinia Szerasz și Bogdan Erdei

„Mă numesc Lavinia Szerasz, am 15 ani și vin din Maramureș. Pianul și muzica reprezintă pentru mine universul copilăriei și m-au ajutat să trec peste clipele dificile. Particip la Balul Bobocilor cu speranța că voi continua pe drumul muzicii, îmbinată cu armata. De asemenea, talentul meu sper să vă încălzească inimile și să vă aducă aminte de perioada clasică, mama muzicii moderne.

Mă numesc Bogdan, am 15 ani și sunt din Timișoara. De când eram în clasa pregătitoare am început să joc fotbal. Această pasiune m-a dezvoltat mult atât fizic, cât și psihic. De curând am început să cât la acordeon. Așadar, m-am gândit că ar trebui să mă înscriu la Balul Bobocilor deoarece este un eveniment unic în viață, și de ce nu, vreau să arăt tuturor talentul meu, cu care mă mândresc”.

Cele 8 perechi de boboci își vor disputa titlul de Miss și Mister la cel mai așteptat moment al toamnei, Balul Bobocilor 2023.

Perechea 1: Lavinia Szerasz și Bogdan Erdei
Perechea 2: Sandra Costea și Matei Drîmbăreanu
Perechea 3: Raluca Leancă și Sebastian Tuță
Perechea 4: Irina Pop și Nicola Nicoară
Perechea 5: Daria Costandache și Mihai Dumitru
Perechea 6: Ștefana Juganu și Eric Cimpoi
Perechea 7: Elena Neacșu și Alin Motofelea
Perechea 8: Emilia Cosovan și Gabriel Dăhălean
Mult succes tuturor!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut