Maramureșeanca Aurora Someșan i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite

2 minute de citit
- Publicitate -

Concurenta în vârstă de 34 de ani este din Baia Sprie și este nail artist, dar pe lângă asta, Aurora este pasionată de arme și tatuaje.

Pe data de 19 aprilie 2023 în episodul 12 al sezonului 11 Chefi la cuțite, Aurora Someșan a ales să le gătească juraților o plachie de păstrăv cu mămăligă și castane, alegere gastronomică datorită căreia concurenta a primit cuțite de la Chef Dumitrescu și de la Chef Scărlătescu. Concurenta a reușit să îi uimească pe Chefi și prin pasiunea ei pentru tatuaje care s-a observat ușor, Aurora lăsându-și tatuajul la vedere intenționat, totodată, fiind îmbrăcată în costum tradițional maramureșean, concurenta nu a uitat să îi bucure pe jurați cu niște cadouri autentice din Maramureș.

”Sunt pasionată de arme și tatuaje. Sunt casnică și am 34 de ani. Am venit să mă distrez ca să trăiesc vibe-ul cu voi. Maramureșencele ca să-și țină bărbații acasă își mai fac câte ceva. Fostul este în străinătate. Avem o relație ok, în viață trebuie să fii puternic. Până la 34 de ani eu zic că mi-am trăit viața. Am și divorțat, am 2 copii”, a povestit Aurora Someșan, în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1.

Cele două cuțite oferite de către Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu pentru preparatul Aurorei au fost primite cu mare bucurie de către concurentă, în ciuda dorinței sale de a face parte din echipa lui chef Sorin Bontea, dar la final acesta a intervenit cu o întrebare pentru Aurora: ”Ce vibe are Scărlătescu în seara asta? M-am prins de o chestie că vorbești de 30 de minute într-una. Când te simți cu musca pe căciulă ai un sentiment de vinovăție”, a spus Sorin Bontea.

 

 

 

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut