Maramureşeanca Adina Kofă a câştigat marele titlu de Miss Tourism of the Globe 2023 din Shanghai

2 minute de citit
- Publicitate -

Maramureşeanca Adina Kofă a câştigat marele titlu de Miss Tourism of the Globe 2023 din Shanghai. 

O veste minunată şi un premiu important cu care maramureşenii întâmpină Crăciunul a venit, astăzi, din Shanghai (China) unde tânăra Adina Kofă din Borşa Maramureş a reprezentat cu cinste România şi a obţinut marele titlu de Miss Tourism of the Globe 2023.
„Aș promova frumusețea sub toate formele, moștenirea spirituală a sufletelor omenești, tradițiile, valorile națiunilor, credințele în Pace, Artă, Empatie, Compasiune și Iubire. Cred că frumuseţea vine din interior şi se exprimă prin bunătate, grijă față de ceilalți și compasiune, iar toate acestea fac din lume un loc mai bun unde  să se bucure și să se protejeze miracolul Iubirii și al Vieții”, a declarat Adina Kofă (Danci), câștigătoarea Miss Tourism of the Globe 2023.

Modellingul este, pentru tânăra născută în Borşa, doar un hobby. La cei 26 de ani, este extrem de activă, lucrează în sistemul medical și este voluntar în cadrul ISU Maramureș. În același timp, Adina Kofă studiază ingineria silvică în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj, dar pasiunea ei cea mai mare este aviația. A urmat cursurile de planorism de la Aeroclubul Baia Mare, zboară cu parapanta şi îi place să deseneze.

Felicitări Adina Kofă Danci!
MaramuresOnline.ro
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut