Îndrăgitul actor Matthew Perry, starul din ”Friends”, a murit la 54 de ani

2 minute de citit
- Publicitate -

O veste tristă pentru fanii serialului Friends și pentru industria cinematografică.

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, presa americană a anunțat că actorul Matthew Perry în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din „Friends”, a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles. Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental, sâmbătă, la locuinţa sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din poliţie.

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis  Warner Bros. Television Group, pentru CNN. ”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a arătat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles , Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă.

Actorul se lupta de ani de zile cu o dependență de analgezice și alcool, dar potrivit presei de specialitate TMZ, la locul decesului actorului nu au fost găsite droguri și nu există indicii că ar fi vorba de un act criminal.

În timp ce cei cinci membri ai găștii din „Friends” – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer – nu au reacționat duminică pe rețelele de socializare, numeroase vedete i-au adus un omagiu starului decedat.

 

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut