În Seini are loc Târgul Expozițional Agricol al producătorilor locali organizat în cadrul proiectului ” Agricultura ecologică – punte între trecut și viitor ”

2 minute de citit
- Publicitate -

Sunteți invitați vineri, 19 mai 2023 ora 10.00 la Târgul Expozițional Agricol al producătorilor locali organizat în cadrul proiectului ” Agricultura ecologică – punte între trecut și viitor ” aprobat în C.A.E.R. cu nr. 1086/06.02.2023

Liceul Tehnologic Agricol,, Alexiu Berinde”,  din Seini, singurul liceu cu profil agricol din județul Maramureș îșî propune să devină o instituție de învățământetalon în învățământul profesional și tehnic agricol din România. Calitatea procesului instructiv-educativ și asigurarea bazei materiale  reprezintă pentru noi o prioritate, alături de desfășurarea unor activități extracurriculare de profil și facilitarea interconectării școlii cu comunitatea locală și nu numai.

Instituția își propune ca prin acest eveniment, să ofere atât un model de bune practici în ceea ce privește trecerea elevilor de pe băncile școlii spre piața muncii și un mod de promovare a unui stil de viață sănătos si durabil, precum și a oportunităților oferite de liceu pentru viitorii posibili elevi.

Fie că alegeți să vizitați Expoziția Fermierilor Locali, simpozionul pe teme de biodiversitate sau una dintre secțiunile prezentate în documentul atașat mai jos, vă asigurăm că va fi o experiență de neuitat, una care nu doar că ne va îmbogăți sufletește, ci, mai cu seamă, una care ne va aduce împreună, ca o mare familie( elevi, profesori, părinți, parteneri educaționali, producători și oficialități locale).

 

- Publicitate -
Share this Article
adbanner
Sari la conținut