În Baia Mare va avea loc Festivalul de teatru „Aproape”

1 minute de citit
- Publicitate -

În perioada 5-12 mai, se va desfășura prima ediție a Festivalului de teatru „Aproape”, un festival creat de Asociația Artspot – Baia Mare, în parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare

Timp de o săptămână, în Baia Mare vor poposi artiști ca Serban Pavlu, Richard Bovnoczki, Andreea Gramosteanu, Pavel Bartos și Luiza Zan. Și vom avea și o zi dedicată băimărenilor preocupați de binele comunității, în care, Dragos Patraru, Cristi Danileţ și Pavel Bartos vor răspunde întrebărilor publicului. Evenimentul se va numi „Ziua AMA” (Ask me Anything) și va fi precedat de discuții despre comunitate.

Vor fi spectacole de la instituții de renume: Teatrul Odeon, Teatru Mic, unteatru și UNATC I. L. Caragiale.

Un alt eveniment important va fi workshopul cu Domnica Circiumaru, unul dintre cei mai mari directori de casting din țară, workshop dedicat actorilor. Acest atelier vine în completarea faptului că, începând cu luna februarie a acestui an, Teatrul Municipal Baia Mare a primit acordul Consiliului Local pentru a introduce în statutul de funcționare al instituției „realizarea de filme artistice și documentare de scurt și lung metraj”.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut