În 3 februarie 2024, la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” va avea loc examenul de simulare la medicină

2 minute de citit
- Publicitate -
Colegiul Național „Vasile Lucaciu” în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Maramureș și Universitatea din Oradea -Facultatea de Medicină și Farmacie, organizează sâmbătă 3 februarie ora 10, examenul de simulare a admiterii 2024. Subiectele vor fi redactate de către cadre didactice, după modelul Examenului de Admitere.
Parteneriatul are ca obiectiv principal promovarea imaginii instituţiilor în mediul academic universitar şi preuniversitar, realizată prin identificarea, evidenţierea şi mediatizarea valorilor comune, prin dezvoltarea cooperării şi colaborării dintre cadre didactice, elevi şi studenţi, cât și organizarea susținerii examenului de simulare în județul Maramureș.
Examenul se va desfășura la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” Baia Mare, în data de 3 februarie 2024, ora 10. Termenul limită pentru înscrieri este 31 ianuarie 2024, ora 23:59. Până la această dată s-au înscris peste 100 de candidați.
„Hai la simulare! Nu rata ocazia de a-ți testa cunoștințele acumulate până acum într-un mediu fidel Examenului de Admitere, având oportunitatea de a te evalua în condiții autentice și de a-ți afla poziția din acel moment într-un clasament cu toți participanții”, transmite prof. Bud Ionel de la Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, iniţiatorul acestui proiect pentru elevii de liceu din județul Maramureș.
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş sunt de părere că „acest demers reprezintă atât o oportunitate pentru viitorii studenți, cât și o modalitate eficientă de creștere a nivelului de competitivitate în vederea susţinerii examenului de admitere”.
Mult succes elevilor maramureşeni!
Foto ilustrativ: pixabay.com
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut