Hramul Bisericii „Buna Vestire” din Ieud

1 minute de citit
- Publicitate -
Duminică, 26 Martie 2023, a avut loc Hramul Bisericii „Buna Vestire” din Ieud Centru. Alături de credincioşii ieudeni, Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului și Sătmarului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Parohia Ortodoxă Ieud, Protopopiatul Vișeu, județul Maramureș, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.
Răspunsurile la strană au fost date de către membrii Grupului psaltic „Theologos” dirijat de Florian Vois și Corul de copii și tineri al parohiei din Ieud, condus de Andreea Chindriș.
La final, Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, a conferit doamnei Lenuța Moldovan de la Chinteni („Tanti Lenuța”) „Crucea Iustinian Arhiepiscopul pentru laici”, în semn de înaltă apreciere și aleasă prețuire pentru lucrarea misionară pe care o desfășoară, mărturisind, promovând și apărând credința ortodoxă strămoșească și valorile noastre sfinte; pentru spontaneitatea vorbelor înțelepte cu mireasmă de grai românesc și ardelenesc așezat și autentic, prin care aduce lumină și bucurie în viața românilor și a comunităților.
- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut