Expoziția ”Medio Monte – Spiritul locului în repere identitare” poate fi vizitată până în 3 martie

1 minute de citit
- Publicitate -

Pentru cine nu a avut oportunitatea de a vizita expoziția temporară ”Medio Monte – Spiritul locului în repere identitare”, vă reamintim că până pe data de 3 martie expoziția este în continuare deschisă publicului interesat, iar vizitatorii sunt invitați să descopere și să se conecteze cu istoria și identitatea locului prin intermediul artei.

”Lucrările de pictură, grafică și sculptură incluse în expoziție devin modalități de regândire a spațiului, devenind ferestre către sufletul locului, împletind istoria, tradiția și povestea comunității din Baia Sprie cu magia artei plastice.

Găzduită de Casa de Cultură dion Baia Mare (str. Piața Libertății nr. 1), această expoziție reprezintă o colaborare fructuoasă între muzeul nostru, Primăria Orașului Baia Sprie și Asociația ”E Ceva Bine – București, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Patrimoniului Mondial UNESCO și a 10 ani de la declararea, prin Legea nr. 160/2013, a Zilei Patrimoniului Mondial UNESCO din România”, conform Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare».

🕒 Program de vizitare:
Luni și Joi: 9:00 – 16:00
Marți și Miercuri: 8:00 – 16:00
Vineri: 8:00 – 14:00

Intrarea liberă este o invitație deschisă către toți cei interesați de arta și cultura locală.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut