Excelență în inovație la First Lego League pentru echipa Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare

2 minute de citit
- Publicitate -

Echipa Colegiului Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare – Omega Core a obținut etape remarcabile la etapa regională a concursului internațional First Lego League, desfășurat la Oradea pe 17 februarie 2024!

Elevii talentați: Cocioban Bianca, din clasa a VII-a A; Costin Antonia, din clasa a VIII-a A; Danea Eduard, Horincar Tudor, Pop Noel și Țapu Adrian, din clasa a VII-a B, sub îndrumarea dedicată a prof. Contraș Diana, au strălucit la fiecare categorie în care a concurat:

Locul 2 la categoria „Cel mai bun design de robot”
Locul 1 la categoria „Proiect de Inovare”
Locul 3 la etapa regională, asigurându-și astfel un loc bine meritat la etapa națională!

”Nu putem să nu evidențiem și contribuția esențială a doamnei Cocioban Oana, care a acceptat să fie voluntar în echipă, sprijinind organizatorii în desfășurarea evenimentului. Mulțumim din suflet pentru generozitatea și dedicarea dumneaei!

De asemenea, un sincer Mulțumesc! se îndreaptă către toți cei care au fost alături de echipa noastră în această călătorie captivantă: părinți, sponsori și cadre didactice. Fără susținerea dumneavoastră, această performanță nu ar fi fost posibilă!

Mulțumiri elevului Contraș Adrian, din clasa a X-a B, pentru sfaturile tehnice oferite. Suntem mândri de realizările noastre și suntem hotărâți să ducem spiritul inovator și pasiunea pentru robotică și știință și mai departe. Felicitări echipei Omega Core și să privim cu încredere spre următoarea etapă a competiției!”, a informat liceul băimărean.

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut