Elevă maramureșeancă la Chefi la cuțite! Antonia Maria Petrușca a pregătit un preparat dulce care i-a încântat pe jurați

1 minute de citit
- Publicitate -

Episodul 12 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 19 septembrie 2023. Antonia Maria Petrușcă, în vârstă de 12 ani, vine din Baia Mare și este elevă în reședința de județ a Maramureșului.

Antonia Maria Petrușca a fost atât de hotărâtă că voia să participe la emisiune, încât s-a înscris fără să se consulte cu mama ei, dar în final încrederea pe care a avut-o în ea și în talentul ei gastronomic i-au adus trei cuțite din partea juraților și calificarea în faza viitoare din show.

„Am început să gătesc de la vârsta de 2 ani, împreună cu bunica mea. Făceam aluaturi de pizza și plăcinte, pentru părinții mei, care veneau seara de la muncă. Mie încă nu îmi vine să cred că sunt aici. Dacă venea cineva și îmi spunea anul trecut, hey, Antonia, vezi că vei merge la „Chefi la cuțite”, râdeam în hohote, sincer. Eu cred că chefii își vor da seama că în spatele ușilor este un copil de 12 ani, deoarece Tiramisu este un desert ceva mai finuț”, arată băimăreanca.

Îi dorim mult succes în continuare!

- Publicitate -
Share this Article
Sari la conținut